YOGA Badalona

Yoga Badalona

YOGA Badalona

A partir d’un treball corporal mitjançant postures, respiració, meditació i relaxació podem dirigir-nos cap a estats de concentració i de presa de consciència que ens permeten aconseguir un benestar físic, mental i espiritual.

El yoga, amb la seva humilitat, generositat i saviesa, representa una manera d’estar i de viure. Ens mostra el camí per retrobar-nos a nosaltres mateixos, amb la nostra essència, i d’aconseguir l’equilibri dins del desequilibri constant de la vida.

Pràctica que permet obrir un espai a aquesta la filosofia mil·lenària lligada a la cultura hindú i budista que té els seus orígens a l’Índia. El IOGA significa fusió, fusió de l’individu amb l’Univers, unió de cos, ment i ànima.

 

 Sobre l’Eva Ferrer… 

Sempre, des del cor i amb humilitat, segueixo aprenent amb tot allò que la vida m’aporta.

Les sessions seran impartides per l’Eva Ferrer que va descobrir el ioga fa més de 12 anys amb el mestre Enric Boada. Es fa formar com a professora de ioga a l’escola Equilibrium Bhakti Yoga Shala, reconeguda per l’Associació Espanyola de Practicants de Ioga (AEPY) i per la Unió Europea del Ioga (UEY). Després de ser mare es va realitzar la formació de ioga per a nens amb Veronica Cobos a IOGAINENS i, més recentment, a l’escola Shunia Yoga ha fet la formació Childplay impartida per Gurudass Kaur. Actualment està fent un curs de profundització en el ioga i ciclicitat femenina.

 RESERVA AQUÍ LA TEVA CLASSE DE PROVA GRATUÏTA! o contactan’s per email o telèfon

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS

Contacte

Ens pots seguir a…

Alta al nostre newsletter…