classes personals pilates badalona

CLASSES Personals o DUO

# Vols assolir els teus objectius amb menys temps?

# Estàs lesionat i/o tens una patologia i necessites classes adaptades?

# Vols augmentar el teu rendiment esportiu?

# Vols anar al teu ritme?

 

Dissenyem les classes a la teva mida segons les teves necessitats i condició física, per entrenar al teu ritme!

Amb les classes a mida – entrenament personal, tindràs un instructor al teu costat que et dirigirà la sessió, et corregirà i et motivarà perquè aprofitis al màxim la teva sessió.

Les classes personals o DUO permeten aprofitar al màxim les sessions de Pilates.

  • Assegurem optimitzar el recursos per aconseguir els teus objectius en menys temps i de forma més satisfactòria
  • Aconseguim realitzar l’activitat de forma segura, eficaç i eficient reduint el risc de lesió i maximitzant els resultats

 

 A qui van dirigides?  

Les classes personals o les DUO són la millor opció per a aquelles persones que necessiten un pla de treball específic o també a aquelles persones amb horaris complicats que necessiten treure el màxim rendiment a les seves sessions d’exercici.

  • Si necessites recuperar-te d’una lesió o tens uns patologia
  • Si no tens horaris irregulars i/o disposes de poc temps
  • Si practiques esport a nivell competitiu i vols augmentar el teu rendiment
  • Si no et sents a gust a les classes col.lectives

 

 Modalitats 

  • Les classes les fem personalitzades o per dues persones (DUO)
  • Poden ser de Pilates Terra, d’Hipopressius, de Pilates Reformer, de Prepart o de Postpart
  • Els horaris son a convenir

 

 La Isabel Mas… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II i també es certifica a Hypopressive RSF com a instructora de nivell I. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment. Registrada en el ROPEC amb el numero 037459.

 

 La Clàudia Martínez… 

Fisioterapeuta diplomada a la Universitat Internacional de Catalunya i especialitzada en rehabilitació abdomino-pelviana a Blanquerna – Universitat Ramon Llull. Col·legiada i al registre de punció seca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb formació en Pilates Matt terapèutic, Hipopressius, sòl pelvià i maternitat a l’escola Fisiofocus, Barcelona.

S’incorpora a l’equip Espai Cos amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida de cada persona, tenint en compte la consciència corporal, la mobilitat articular i la respiració conscient i fluida de cadascú. A més a més, ofereix el servei de fisioteràpia uroginecológica per aquells/es que puguin estar interessats/des o cursin amb patologies urinàries o ginecològiques.

 

 La Susana Martínez… 

Entrenadora personal i instructora de Pilates. Persona apasionada pel ball, el moviment i en general per un estil de vida saludable. Més de 14 anys d’experiència en Pilates i en instrucció esportiva. Formada en Pilates Mat, Fly Pilates, Pilates Reformer i Cadillac, Yoga Trapeze, Total Barré, Hipopressius i altres, en escoles especialitzades com Akrostudio, i Pilates 10 Academy. Registrada en el ROPEC amb el numero 009596.

 

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS