YOGA Badalona

Yoga Badalona

YOGA Badalona

A partir d’un treball corporal mitjançant postures, respiració, meditació i relaxació podem dirigir-nos cap a estats de concentració i de presa de consciència que ens permeten aconseguir un benestar físic, mental i espiritual.

El yoga, amb la seva humilitat, generositat i saviesa, representa una manera d’estar i de viure. Ens mostra el camí per retrobar-nos a nosaltres mateixos, amb la nostra essència, i d’aconseguir l’equilibri dins del desequilibri constant de la vida.

Pràctica que permet obrir un espai a aquesta la filosofia mil·lenària lligada a la cultura hindú i budista que té els seus orígens a l’Índia. El IOGA significa fusió, fusió de l’individu amb l’Univers, unió de cos, ment i ànima.

 

 Sobre l’Eva Ferrer… 

Sempre, des del cor i amb humilitat, segueixo aprenent amb tot allò que la vida m’aporta.

Les sessions seran impartides per l’Eva Ferrer que va descobrir i començar a practicar yoga fa més de 13 anys amb el mestre Enric Boada. Al 2012 decideix formar-se com a professora de ioga de hatha i kundalini a l’escola Equilibrium Bhakti Yoga Shala, reconeguda per l’Associació Espanyola de Practicants de Ioga (AEPY) i per la Unió Europea del Ioga (UEY). En la mateixa escola es forma també en Bhakti ioga. Després de ser mare realitza la formació de ioga per a nens amb Veronica Cobos a IOGAINENS i, a l’escola Shunia Yoga, la formació Childplay impartida per Gurudass Kaur. En el món de la feminitat profunditza en el ioga i ciclicitat femenina amb Mujer Creciente i amb Mujer Cíclica. Actualment segueix formant-se en ioga terápeutic, i en Pranamanasyoga, apart d’un màster de ioga teràpeutic amb Aiteas.

 RESERVA AQUÍ LA TEVA CLASSE DE PROVA GRATUÏTA! o contactan’s per email o telèfon

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS

Contacte

Ens pots seguir a…

Alta al nostre newsletter…