Fisioteràpia Sòl Pelvià

 

FISIOTERÀPIA SÒL PELVIÀ Badalona

 

La fisioteràpia uroginecológica s’encarrega de la rehabilitació abdomino-pelviana comunment coneguda com el sòl pelvià.

El sòl pelvià és una estructura formada de musculatura i teixit conectiu que té la funció de sostenir els nostres òrgans pelvics i abdominals. Una de les accions més importants, a més a més del suport de òrgans interns com bufeta, úter/próstata i ampolla rectal, és la continència urinària i fecal.

Per tant, serà important tenir en compte el sistema core en el nostre esquema corporal, ja que la musculatura del abdomen entra en sintonia amb el sistema abdomino-pelvià i pot evitar lesions lumbars.

Si mai has revisat l’estat del teu sòl pelvià, tens més de 40 anys, has passat per alguna cirurgia abdominal o ginecològica, o estàs pensant en la preparació al part, t’animo a que ens visitis amb l’objectiu de reforçar la teva zona íntima i evitar futures complicacions.

 

 Clàudia Martínez 

Fisioterapeuta diplomada a la Universitat Internacional de Catalunya i especialitzada en rehabilitació abdomino-pelviana a Blanquerna – Universitat Ramon Llull. Col·legiada i al registre de punció seca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb formació en Pilates Matt terapèutic, Hipopressius, sòl pelvià i maternitat a l’escola Fisiofocus, Barcelona.

 

 Preu visita 

  • 45€ 
  • Pack 5 sessions: 200€

 

 Reserva la teva hora 

Aquest és un servei que ofereix directament i pel seu compte el professional col.laborador d’Espai COS.

 

 Preguntes sobre el sòl pelvià i la fisioteràpia uriginecològica 

Què és la fisioteràpia del sòl pelvià?

En què consisteix la primera valoració del sòl pelvià?

Preguntes clau en una primera visita del sòl pelvià

En quin cas hauríem de fer una valoració del sòl pelvià?

Com se si tinc alguna disfunció abdomino-pelviana?