fisioterapia badalona fisio

FISIOTERÀPIA Badalona

# Teràpia manual

# Tècniques de manipulació osteopàtica

# Tècniques fascials

# Embenats funcionals i kinesiotape

# Punsió seca

 

 Rocío Collado 

Fisioterapeuta diplomada a l’Escola Universitària Gimbernat, especialitzada en esport a la mateixa universitat, col·legiada i al registre de punció seca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb formació en teràpia global en l’articulació temporomandibular (mandíbula) i columna vertebral.

Compta amb més de 10 anys experiència en el tractament personalitzat a centres privats de fisioteràpia. Per portar a terme aquests tractaments es beneficia de la teràpia manual principalment, tècniques de manipulació osteopàtica, tècniques fascials, embenats funcionals i kinesiotape i la punció seca (en aquest últim cas, es una tècnica invasiva pel tractament del dolor miofascial).

 

 Preu visita 

  • 40€ 

Preu visita normal, sotmès a modificacions en casos excepcionals, per exemple tractaments de llarga durada. Consultar per més informació. 

 

 Reserva la teva hora 

 

 Preguntes sobre el servei de fisioteràpia 

La fisioteràpia a nivell general tracta de prevenir lesions, dolències o patologies i del seu tractament mitjançant l’ús d’agents físics. Utilitzem eines basades en l’evidència científica i portem a terme un tractament totalment personalitzat.

Podem tractar pacients de tipus traumàtic, esportiu, reumàtic i/o neurològic.

 

Cóm és el tractament de fisioteràpia?

Necessito anar al metge abans?

Quines eines s'utilitzen?

En quins casos em pot ser útil la fisioteràpia?

 

 Quines especialitats de fisioteràpia t’oferim? 

 

Esquena, mandíbula i dolor oro-facial

Fisioteràpia esportiva