Hipopressius a Badalona

HIPOPRESSIUS Badalona

# No disposes de gaire temps?

# Recuperació postpart

# Prevenir i resoldre la incontinència urinària

# Millorar la funció sexual

 

 CLASSES INTENSIVES PERSONALS O DUO DE 30 min. 

Els hipopressius funcionen a través de respiracions, postures i moviments centrats en el sòl pelvià i destinades a reforçar la faixa abdominal. El sòl pelvià inclou una musculatura que sovint tenim oblidada i que poden treballar-se amb la respiració i la postura. L’objectiu és millorar el to muscular de l’abdominal, sòl pèlvic i columna vertebral que pot haver quedat debilitat per l’edat, la practica d’esports, el sedentarisme i/o el part.

La gimnàsia abdominal hipopressiva són molt més que abdominals. Són exercicis posturals i respiratoris que, entre altres coses, augmenten el rendiment esportiu i s’han convertit en una eina bàsica en els programes de recuperació postpart.

 

 Beneficis de les sessions 

  • Tractar els dolors d’esquena i prevenir hèrnies
  • Resoldre i prevenir la incontinència urinària, fecal i gasos
  • Recuperació postpart de la faixa abdominal i el to normal del sol pèlvic
  • Millorar la funció sexual i respiratòria
  • Afavoreixen la postura i l’equilibri
  • Prevenir i evitar les caigudes d’òrgans interns
  • Millorar la circulació de les extremitats inferiors
  • Tractar dolors abdominals, trànsit intestinal lent o restrenyiment
  • Millorar la postura, la mobilitat, la força i el to muscular. 

 

 La Isabel… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment.  

 La Silvina… 

La Silvina comença el seu interès pel moviment i la consciència corporal realitzant la formació d’Expressió Corporal a l’escola Alfa Institut. Més tard cercant disciplines on aquest treball corporal es vegi reflectit, troba en el Pilates el que buscava i  realitza la formació oficial Stott Pilates en Mat realitzant el nivell bàsic, intermedi i avançat. Posteriorment continua la seva formació en Pilates Prepart i Postpart a Pilates Studio. A partir d’aquí creix el seu interès pel treball en sòl pèlvic i decideix formar-se també en Hipopressius amb Piti Pinsach a Low Pressure Fitness. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy. Posseeix, a més formació de Pilates en piscina o mar amb l’escola Fusion Board. Contínuament segueix formant-se i capacitant-se per donar el millor amb cada alumne i a cada moment.

 CONTACTA’NS PER RESERVAR LA TEVA HORA

Deixa un comentari