hipopressius badalona

HIPOPRESSIUS + PILATES Badalona

# Recuperació postpart

# Prevenir i resoldre la incontinència urinària

# Millorar la funció sexual

# Reduir dolors d’esquena

# Guanyar força, to muscular i mobilitat

 

Els hipopressius funcionen a través de respiracions, postures i moviments centrats en el sòl pelvià i destinades a reforçar la faixa abdominal. El sòl pelvià inclou una musculatura que sovint tenim oblidada i que poden treballar-se amb la respiració i la postura. L’objectiu és millorar el to muscular de l’abdominal, sòl pèlvic i columna vertebral que pot haver quedat debilitat per l’edat, la practica d’esports, el sedentarisme i/o el part.

La gimnàsia abdominal hipopressiva són molt més que abdominals. Són exercicis posturals i respiratoris que, entre altres coses, augmenten el rendiment esportiu i s’han convertit en una eina bàsica en els programes de recuperació postpart.

Hipopresivos Badalona – Gimnasia Abdominal Hipopresiva Badalona – Low Pressure Fitness Badalona

Aquesta pràctica la combinarem amb exercicis de Pilates adaptats, evitant aquells que mal executats puguin perjudicar el nostre sol pèlvic. Així afegirem als beneficis dels hipopressius, els que també ens aporta el pilates. 

 

 Beneficis de les sessions 

  • Tractar els dolors d’esquena i prevenir hèrnies
  • Resoldre i prevenir la incontinència urinària, fecal i gasos
  • Recuperació postpart de la faixa abdominal i el to normal del sol pèlvic
  • Millorar la funció sexual i respiratòria
  • Afavoreixen la postura i l’equilibri
  • Prevenir i evitar les caigudes d’òrgans interns
  • Millorar la circulació de les extremitats inferiors
  • Tractar dolors abdominals, trànsit intestinal lent o restrenyiment
  • Millorar la postura, la mobilitat, la força i el to muscular. 

 

 La Isabel Mas… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II i també es certifica a Hypopressive RSF com a instructora de nivell I. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment. Registrada en el ROPEC amb el numero 037459.

 

 La Clàudia Martínez… 

Fisioterapeuta diplomada a la Universitat Internacional de Catalunya i especialitzada en rehabilitació abdomino-pelviana a Blanquerna – Universitat Ramon Llull. Col·legiada i al registre de punció seca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb formació en Pilates Matt terapèutic, Hipopressius, sòl pelvià i maternitat a l’escola Fisiofocus, Barcelona.

S’incorpora a l’equip Espai Cos amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida de cada persona, tenint en compte la consciència corporal, la mobilitat articular i la respiració conscient i fluida de cadascú. A més a més, ofereix el servei de fisioteràpia uroginecológica per aquells/es que puguin estar interessats/des o cursin amb patologies urinàries o ginecològiques.

 

 La Susana Martínez… 

Entrenadora personal i instructora de Pilates. Persona apasionada pel ball, el moviment i en general per un estil de vida saludable. Més de 14 anys d’experiència en Pilates i en instrucció esportiva. Formada en Pilates Mat, Fly Pilates, Pilates Reformer i Cadillac, Yoga Trapeze, Total Barré, Hipopressius i altres, en escoles especialitzades com Akrostudio, i Pilates 10 Academy. Registrada en el ROPEC amb el numero 009596.

 

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS