pilates prepart embarassades badalona

PILATES PREPART Embarassades

# Prepara’t per al part

# Guanya força i benestar

# Prevén el dolor lumbar 

# Controla l’augment de pes 

 

Mantenir l’activitat física durant l’embaràs aporta múltiples avantatges a la dona que, si no pateix problemes que el contraindiqui, veurà en l’exercici físic una forma de millorar el seu benestar, d’afrontar de millor manera els canvis que es produeixen en el seu cos durant la gestació i de preparar el seu organisme per al moment del part.

La pràctica de Pilates es considera un exercici moderat apte per a les dones embarassada.

Les sessions consisteixen en una seqüència on integrarem exercicis de Pilates MAT que consisteix en exercicis de mobilitat articular i equilibri, estiraments i tonificació muscular. 

En totes les classes treballarem la relació entre cos, respiració i concentració. 

#PILATES #PRENATAL #EMBARÀS #EMBARASSADES #BADALONA

# PILATES EMBARAZO # PILATES EMBARAZADAS

 

 Beneficis de practicar pilates durant l’embaràs 

  • Millora la tolerància a la fatiga.
  • Millora el to, la resistència i la força muscular en general.
  • Ajuda a controlar l’augment de pes en l’embaràs.
  • Millora el to de la faixa abdominal i del sòl pelvià, suportant millor l’augment de pes i volum de l’abdomen.
  • Ajuda a prevenir el dolor lumbar i la incontinència urinària.
  • Millora la postura i la consciència corporal.
  • Millora la circulació a les cames, ajudant a prevenir l’aparició de varius, inflor de membres inferiors i rampes musculars.
  • Afavoreix la relaxació, millora el son i el benestar emocional.

 

 La Isabel… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment.  

 La Silvina… 

La Silvina comença el seu interès pel moviment i la consciència corporal realitzant la formació d’Expressió Corporal a l’escola Alfa Institut. Més tard cercant disciplines on aquest treball corporal es vegi reflectit, troba en el Pilates el que buscava i  realitza la formació oficial Stott Pilates en Mat realitzant el nivell bàsic, intermedi i avançat. Posteriorment continua la seva formació en Pilates Prepart i Postpart a Pilates Studio. A partir d’aquí creix el seu interès pel treball en sòl pèlvic i decideix formar-se també en Hipopressius amb Piti Pinsach a Low Pressure Fitness. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy. Posseeix, a més formació de Pilates en piscina o mar amb l’escola Fusion Board. Contínuament segueix formant-se i capacitant-se per donar el millor amb cada alumne i a cada moment.

 L’Estela… 

De natural curiós des de la seva infantesa. Per a l’Estela, el moviment és vida i aplica el treball del cos per arribar una mica més enllà… a la ment i a les emocions. Comença impartint classes de dansa oriental. Més tard aprofundeix en el món del Ioga, és professora i formadora de professors de la Yoga Alliance. Certificada en Hatha Ioga, Vinyasa, Terapèutic, Ioga Nidra i Ioga per a nens. Adquireix experiència treballant amb persones que pateixen diferents malalties com càncer, parkinson, fibrosi quística, fibromialgia i amb persones amb diferents tipus de discapacitats. Posteriorment es treu el certificat d’Hipopressius, amb el Mètode Hipopressiu Terapèutic de Marcel Caufriez, i el certificat de Pilates Mat i Pilates Reformer amb Sttot Pilates. A pesar de la seva àmplia experiència en les disciplines mencionades no abandona el camí sense fi de l’aprenentatge. Tal i com afirmava Joseph Pilates, “La bona condició física és el primer requisit per a la felicitat”.

 RESERVA AQUÍ LA TEVA CLASSE DE PROVA GRATUÏTA! o contactan’s per email o telèfon

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS