pilates_maquines_springwall_badalona

PILATES SPRINGWALL Badalona

# Grups reduïts de màxim 5 persones 

# Vols incrementar la intensitat de les teves classes de pilates? 

# Vols augmentar la força i resistència muscular?

 

 Què és el PILATES SPRINGWALL?  

Springwall és una de les màquines de pilates consistent en una base de fusta adosada a la paret amb resistències incorporades que permeten diferents intensitats. Amb l’Springwall podem realitzar una molt àmplia varietat d’exercicis, treballant totes les parts del cos. Es poden establir resistències variables i combinades permetent la realització de la majoria dels exercicis de pilates terra però amb control de resistències.

L’aparell ofereix la possibilitat de…

 • Establir diferents graus de resistència i dificultat en funció de la condició física de l’alumne i dels objectius a assolir
 • Permet el treball de grups musculars diferents al mateix temps requerint de coordinació i control per part de l’alumne
 • Treballar sense impacte per les articulacions
 • Realitzar entrenaments de més intensitat
 • Després d’una lesió o patologia, introduir progressivament l’activitat física amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell de funcionalitat.

 

 Beneficis de Pilates Springwall 

 • Millores posturals. Es reforça la musculatura de l’esquena ajudant-nos a mantenir una columna forta i sana.
 • Augment de la força i resistència muscular al treballar amb la resistència que ofereix la màquina.
 • Augment de la flexibilitat de forma segura.
 • Millora de l’estabilitat i l’equilibri. 
 • Augment del rendiment esportiu. 
 • Prevenir i rehabilitar lesions del sistema múscul-esquelètic.
 • Estimula la circulació sanguínia.
 • Ajuda a eliminar l’estrès, les tensions musculars i rigideses.

 

 La Isabel… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II i també es certifica a Hypopressive RSF com a instructora de nivell I. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment. Registrada en el ROPEC amb el numero 037459.

 La Susana Martínez… 

Entrenadora personal i instructora de Pilates. Persona apasionada pel ball, el moviment i en general per un estil de vida saludable. Més de 14 anys d’experiència en Pilates i en instrucció esportiva. Formada en Pilates Mat, Fly Pilates, Pilates Reformer i Cadillac, Yoga Trapeze, Total Barré, Hipopressius i altres, en escoles especialitzades com Akrostudio, i Pilates 10 Academy. Registrada en el ROPEC amb el numero 009596.

 La Silvina… 

Silvina García comença el seu interès pel moviment i la consciència corporal realitzant la formació d’Expressió Corporal a l’escola Alfa Institut, més tard busca una disciplina on aquest treball corporal es vegi reflectit i troba en el Pilates el que buscava, realitza la seva formació en Pilates Mat/Terra amb l’escola Stott Pilates realitzant el nivell Bàsic i Intermig, i completa la seva formació a nivell Avançat a la mateixa escola. Posteriorment continua la seva formació Pilates Pre i Post Part per Embarassades amb Pilates Studio, això fa que s’interessi més pel treball del Sòl Pèlvic i decideix formar-se en Hipopressius amb l’escola Low Pressure Fitness Nivell 1. A Pilates 10 Academy es forma en Pilates Reformer. Posseeix, a més formació de Pilates en piscina o mar amb l’escola Fusion Board. Contínuament segueix formant-se i capacitant-se per donar el millor amb cada alumne i a cada moment.

 

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS