PILATES MÀQUINES Badalona

# Grups reduïts de màxim 5 persones 

# Vols incrementar la intensitat de les teves classes de pilates? 

# Vols augmentar la força i resistència muscular?

 

 Què és el PILATES REFORMER?  

El reformer és la màquina de pilates més coneguda i una de les més complertes dissenyades per Joseph Pilates.
Amb el reformer podem realitzar una molt àmplia varietat d’exercicis, treballant totes les parts del cos. Es poden establir resistències variables i combinades permetent la realització de la majorIa dels exercicis de pilates terra però amb control de resistències.

L’aparell ofereix la possibilitat de…

 • Establir diferents nivells de resistència i dificultat en funció de la condició física de l’alumne i dels objectius a assolir
 • Permet el treball de grups musculars diferents al mateix temps requerint de coordinació i control per part de l’alumne
 • Treballar sense impacte per les articulacions
 • Realitzar entrenaments de més intensitat
 • Després d’una lesió o patologia, introduir progressivament l’activitat física amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nivell de funcionalitat.

 

 Beneficis de Pilates Reformer 

 • Millores posturals. Es reforça la musculatura de l’esquena ajudant-nos a mantenir una columna forta i sana.
 • Augment de la força i resistència muscular al treballar amb la resistència que ofereix la màquina.
 • Augment de la flexibilitat de forma segura.
 • Millora de l’estabilitat i l’equilibri. 
 • Augment del rendiment esportiu. 
 • Prevenir i rehabilitar lesions del sistema múscul-esquelètic.
 • Estimula la circulació sanguínia.
 • Ajuda a eliminar l’estrès, les tensions musculars i rigideses.

 

 La Isabel… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment.  

 L’Estela… 

De natural curiós des de la seva infantesa. Per a l’Estela, el moviment és vida i aplica el treball del cos per arribar una mica més enllà… a la ment i a les emocions. Comença impartint classes de dansa oriental. Més tard aprofundeix en el món del Ioga, és professora i formadora de professors de la Yoga Alliance. Certificada en Hatha Ioga, Vinyasa, Terapèutic, Ioga Nidra i Ioga per a nens. Adquireix experiència treballant amb persones que pateixen diferents malalties com càncer, parkinson, fibrosi quística, fibromialgia i amb persones amb diferents tipus de discapacitats. Posteriorment es treu el certificat d’Hipopressius, amb el Mètode Hipopressiu Terapèutic de Marcel Caufriez, i el certificat de Pilates Mat i Pilates Reformer amb Sttot Pilates. A pesar de la seva àmplia experiència en les disciplines mencionades no abandona el camí sense fi de l’aprenentatge. Tal i com afirmava Joseph Pilates, “La bona condició física és el primer requisit per a la felicitat”.

 La Silvina… 

La Silvina comença el seu interès pel moviment i la consciència corporal realitzant la formació d’Expressió Corporal a l’escola Alfa Institut. Més tard cercant disciplines on aquest treball corporal es vegi reflectit, troba en el Pilates el que buscava i  realitza la formació oficial Stott Pilates en Mat realitzant el nivell bàsic, intermedi i avançat. Posteriorment continua la seva formació en Pilates Prepart i Postpart a Pilates Studio. A partir d’aquí creix el seu interès pel treball en sòl pèlvic i decideix formar-se també en Hipopressius amb Piti Pinsach a Low Pressure Fitness. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy. Posseeix, a més formació de Pilates en piscina o mar amb l’escola Fusion Board. Contínuament segueix formant-se i capacitant-se per donar el millor amb cada alumne i a cada moment.

 

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS