Pilates Badalona

PILATES MAT Badalona

# Vols reduir els dolors d’esquena?

# Vols guanyar força, mobilitat i elasticitat?

# Vols millorar la postura i evitar possibles lesions i dolors?

# Vols relaxar-te i millorar la teva consciència corporal?

 

Les sessions consisteixen en una seqüència on integrarem exercicis de Pilates MAT que consisteix en exercicis de mobilitat articular i equilibri, estiraments i tonificació muscular. Els moviments han de realitzar-se amb el màxim de control i precisió sense moviments bruscs ni irregulars, per evitar lesions.

En totes les classes treballarem la relació entre cos, respiració i concentració. Redescobrirem el nostre cos, aprendrem a mantenir millor una bona postura i a aplicar l’economia de moviments en el dia a dia.

 A qui van dirigides 

És adequat per qualsevol edat i forma física.

 Beneficis de les sessions 

  • Millora l’alineació postural
  • Millora la respiració i aporta vitalitat
  • Treballa la tonificació muscular
  • Treballa la musculatura abdominal i paravertebral
  • Augment de la flexibilitat i mobilitat articular
  • Prevenir i rehabilitar lesions del sistema múscul-esquelètic
  • Estimula la circulació sanguínia
  • Activa el metabolisme
  • Ajuda a eliminar l’estrès, les tensions musculars i rigideses
  • Té efectes positius sobre la nostra autoestima

 

 La Isabel… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II i també es certifica a Hypopressive RSF com a instructora de nivell I. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment. Registrada en el ROPEC amb el numero 037459.

 La Clàudia Martínez… 

Fisioterapeuta diplomada a la Universitat Internacional de Catalunya i especialitzada en rehabilitació abdomino-pelviana a Blanquerna – Universitat Ramon Llull. Col·legiada i al registre de punció seca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb formació en Pilates Matt terapèutic, Hipopressius, sòl pelvià i maternitat a l’escola Fisiofocus, Barcelona.

S’incorpora a l’equip Espai Cos amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida de cada persona, tenint en compte la consciència corporal, la mobilitat articular i la respiració conscient i fluida de cadascú. A més a més, ofereix el servei de fisioteràpia uroginecológica per aquells/es que puguin estar interessats/des o cursin amb patologies urinàries o ginecològiques.

 La Susana Martínez… 

Entrenadora personal i instructora de Pilates. Persona apasionada pel ball, el moviment i en general per un estil de vida saludable. Més de 14 anys d’experiència en Pilates i en instrucció esportiva. Formada en Pilates Mat, Fly Pilates, Pilates Reformer i Cadillac, Yoga Trapeze, Total Barré, Hipopressius i altres, en escoles especialitzades com Akrostudio, i Pilates 10 Academy. Registrada en el ROPEC amb el numero 009596.

 La Silvina… 

Silvina García comença el seu interès pel moviment i la consciència corporal realitzant la formació d’Expressió Corporal a l’escola Alfa Institut, més tard busca una disciplina on aquest treball corporal es vegi reflectit i troba en el Pilates el que buscava, realitza la seva formació en Pilates Mat/Terra amb l’escola Stott Pilates realitzant el nivell Bàsic i Intermig, i completa la seva formació a nivell Avançat a la mateixa escola. Posteriorment continua la seva formació Pilates Pre i Post Part per Embarassades amb Pilates Studio, això fa que s’interessi més pel treball del Sòl Pèlvic i decideix formar-se en Hipopressius amb l’escola Low Pressure Fitness Nivell 1. A Pilates 10 Academy es forma en Pilates Reformer. Posseeix, a més formació de Pilates en piscina o mar amb l’escola Fusion Board. Contínuament segueix formant-se i capacitant-se per donar el millor amb cada alumne i a cada moment.

 RESERVA AQUÍ LA TEVA CLASSE DE PROVA GRATUÏTA! o contactan’s per email o telèfon

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS