pilates prepart embarassades badalona

PILATES PREPART Badalona

# Prepara’t per al part

# Guanya força i benestar

# Prevén el dolor lumbar

# Controla l’augment de pes

 

Mantenir l’activitat física durant l’embaràs aporta múltiples avantatges a la dona que, si no pateix problemes que el contraindiqui, veurà en l’exercici físic una forma de millorar el seu benestar, d’afrontar de millor manera els canvis que es produeixen en el seu cos durant la gestació i de preparar el seu organisme per al moment del part.

La pràctica de Pilates es considera un exercici moderat apte per a les dones embarassada.

Les sessions consisteixen en una seqüència on integrarem exercicis de Pilates consistents en exercicis de mobilitat articular i equilibri, estiraments i tonificació muscular. 

En totes les classes treballarem la relació entre cos, respiració i concentració. 

#PILATES #PRENATAL #EMBARÀS #EMBARASSADES #BADALONA

# PILATES EMBARAZO # PILATES EMBARAZADAS #YOGA EMPARAZO

 

 Beneficis de practicar pilates durant l’embaràs 

  • Millora la tolerància a la fatiga.
  • Millora el to, la resistència i la força muscular en general.
  • Ajuda a controlar l’augment de pes en l’embaràs.
  • Millora el to de la faixa abdominal i del sòl pelvià, suportant millor l’augment de pes i volum de l’abdomen.
  • Ajuda a prevenir el dolor lumbar i la incontinència urinària.
  • Millora la postura i la consciència corporal.
  • Millora la circulació a les cames, ajudant a prevenir l’aparició de varius, inflor de membres inferiors i rampes musculars.
  • Afavoreix la relaxació, millora el son i el benestar emocional.

 

 La Isabel Mas… 

Directora del centre. Després d’anys de practicar Pilates com a alumne i diferents esports i entenent la necessitat de tenir cura del cos com un tot, tant a nivell mental com físic, decideix fer una deriva professional i formar-se en Pilates MAT (terra) a l’escola ANEF de Barcelona on realitza el curs FIT Pilates Nivell I i el curs FIT Pilates Avançat. La formació de Pilates Reformer Màquines la realitza a Pilates 10 Academy, on també es forma en Pilates per embarassades, Pilates Prepart i Pilates Postpart. Al The International Hypopressive Institute es forma en la metodologia Hipopressius – Low Pressure Fitness obtenint el certificat de nivell I i el de nivell II i també es certifica a Hypopressive RSF com a instructora de nivell I. A Stott Pilates es forma en l’especialització en Pilates Postrehabilitació Lumbopèlvica. Amb Ibai López realitza la certificació Movin’ Fascias sobre fascies, entrenament i moviment. Registrada en el ROPEC amb el numero 037459.

 

 La Clàudia Martínez… 

Fisioterapeuta diplomada a la Universitat Internacional de Catalunya i especialitzada en rehabilitació abdomino-pelviana a Blanquerna – Universitat Ramon Llull. Col·legiada i al registre de punció seca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb formació en Pilates Matt terapèutic, Hipopressius, sòl pelvià i maternitat a l’escola Fisiofocus, Barcelona.

S’incorpora a l’equip Espai Cos amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida de cada persona, tenint en compte la consciència corporal, la mobilitat articular i la respiració conscient i fluida de cadascú. A més a més, ofereix el servei de fisioteràpia uroginecológica per aquells/es que puguin estar interessats/des o cursin amb patologies urinàries o ginecològiques.

 

 La Susana Martínez… 

Entrenadora personal i instructora de Pilates. Persona apasionada pel ball, el moviment i en general per un estil de vida saludable. Més de 14 anys d’experiència en Pilates i en instrucció esportiva. Formada en Pilates Mat, Fly Pilates, Pilates Reformer i Cadillac, Yoga Trapeze, Total Barré, Hipopressius i altres, en escoles especialitzades com Akrostudio, i Pilates 10 Academy. Registrada en el ROPEC amb el numero 009596.

 

 CONSULTA EL QUADRE D’HORARIS DE TOTES LES ACTIVITATS